SSL

Login
Termeni si conditii
© Crisoft Design 2005 - 2024
Site realizat de Brand Web Design

CRISOFT DESIGN SRL VASLUI are o experienta de peste 20 ani in domeniul softului de contabilitate si isi propune sa vina in ajutorul agentilor economici, a institutiilor publice si a organizatiilor non-profit, prin dezvoltarea unor programe care sa faciliteze prelucrarea documentelor primare cu reflectarea acestora in situatiile financiar-contabile, permitand un acces facil la informatia economica si contabila.

Termeni si conditii

Informatiile de pe acest site fac obiectul unei denegari de responsabilitate si o nota de copyright

 Disclaimer

  ww.crisakt.ro este situl oficial al S.C. CRISOFT DESIGN S.R.L. VASLUI. Folosirea acestui sit presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos, in cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea sitului. 
S.C. CRISOFT DESIGN S.R.L. VASLUI întretine acest site pentru a facilita accesul publicului la informatii legate de activitatile sale depunandu-se eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Scopul nostru este de a mentine aceste informatii actualizate si exacte. Daca erorile sunt aduse in atentia noastra, vom încerca sa le corectam.
Aceste informatii:

Va rugam sa tineti cont de faptul ca nu se poate garanta faptul ca un document disponibil on-line reproduce exact un text adoptat în mod oficial. Numai legislatia publicata oficial, pe suport de hârtie este considerata autentica.
Scopul nostru este sa reduca la minimum consecintele negative cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea unele date sau informatii de pe site-ul nostru se poate sa fi fost create sau structurate în fisiere sau formate care nu sunt fara erori si nu putem garanta ca serviciul nostru nu va fi întrerupt sau afectat în alt mod de astfel de probleme. S.C. CRISOFT DESIGN S.R.L. VASLUI nu îsi asuma nicio responsabilitate cu privire la astfel de probleme întâlnite ca urmare a utilizarii acestui site. S.C. CRISOFT DESIGN S.R.L. VASLUI nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul sitului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca S.C. CRISOFT DESIGN S.R.L. VASLUI va fi absolvit de orice raspundere.

 

Copyright notice

© 2005 - 2018 CRISOFT DESIGN VASLUI
Reproducerea este autorizata cu conditia mentionarii sursei, cu exceptia cazului în care aceasta exista.
În cazul în care este necesara o autorizatie prealabila pentru reproducerea sau utilizarea informatiilor text si/sau multimedia, o astfel de autorizatie va anula mai sus-mentionata autorizatia generala si va indica în mod clar orice restrictii de utilizare.
Modificarea neautorizata a acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr. 8/1996 si Art. 29 din Legea nr. 365/2002

 

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre S.C. CRISOFT DESIGN S.R.L. VASLUI, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

Positive SSL